Κοτοσουβλάκια με σπιτικό γύρο
Σε ειδική σακούλα που περιέχει όλα τα απαραίτητα μπαχαρικά και μυρωδικά, ψήνουμε κοπανάκια κοτόπουλου. Δημιουργούμε το δικό μας γύρο, και σερβίρουμε τα σπιτικά σουβλάκια μας.
Ψήνουμε το κοτόπουλο μέσα στη σακούλα με τα μπαχαρικά της. Μόλις βγεί και αφού κρυώσει το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Ψήνουμε σε πλάκα τις πίτες χωρίς ελαιόλαδο αφού πρώτα τις βρέξουμε με λίγο νερό. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τον άνηθο, πάπρικα και λίγο αλάτι. Ετοιμάζουμε το πιάτο μας μοιράζοντας όλα τα υλικά.
- 1 συσκευασία ζουμερό κοτόπουλο με πάπρικα
- 2 ολόκληρα στήθη κοτόπουλο ή 8 κοπανάκια
- 6 πίτες από σουβλάκι
- 2 ντομάτες φέτες
- 1 κρεμμύδι φέτες
- 200 γρ. γιαούρτι
- 4 κλαδάκια άνηθο ψιλοκομμένο
- Πάπρικα