Γεμιστά σνίτσελ τυλιχτά με μπέικον
Τα ρολά από σνίτσελ τυλιγμένα με μπέικον που στη συνέχεια γεμίζουμε με τυρί και πιπεριά συνοδεύουν το κυρίως πιάτο μας.
Ανοίγουμε τα σνίτσελ αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε μέσα την πιπεριά, το ρεγγάτο, το θυμάρι και κλείνουμε σε ρολό. Τυλίγουμε κάθε σνίτσελ με 2 φέτες μπέικον και πιάνουμε με οδοντογλυφίδα. Σοτάρουμε σε τηγάνι που έχει κάψει με ελάχιστο ελαιόλαδο. Μεταφέρουμε σε ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο αερόθερμο για 15 λεπτά. Όταν βγει κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε.
- 3 σνίτσελ χοιρινά (τετράγωνα)
- 100 γρ. ρεγγάτο ζουλιέν
- 6 φέτες μπέικον
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης ζουλιέν
- Θυμάρι φρέσκο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι, πιπέρι