Λόλα, ρόκα και πολύχρωμες πιπεριές
Μια οικονομική και γευστικότατη πρόταση για σαλάτα από τον σεφ μας.
Xωρίζετε το αντίβ σε φύλλα και κόβετε τις πράσινες σαλάτες (ρόκα και λόλα) με το χέρι σε κομμάτια 6-7 εκατοστών. Βάζετε όλα τα λαχανικά μέσα στη σαλατιέρα, μαζί με τα μισά από τα μπαστουνάκια πιπεριάς. Eτοιμάζετε τη vinegrette, χτυπώντας με σύρμα το ξίδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Περιχύνετε τη σαλάτα. Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα μπαστουνάκια πιπεριάς.
- 1 λόλα
- 1 αντίβ
- 3 πιπεριές (κόκκινη, πορτοκαλί και κίτρινη)
- 2 ματσάκια ρόκας
Για τη vinegrette
- 60 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 40 ml κόκκινο ξίδι
- Αλάτι