Χοιρινό με μέλι και λιαστή ντομάτα

Εάν σας αρέσει το χοιρινό στο τηγάνι, η συνταγή μας είναι μοναδική. Παντρεύει το κρέας με λιαστή ντομάτα και μέλι  αλλά και την κρέμα γάλακτος. Σερβίρουμε με άγριο ρύζι που θα δώσει εμφάνιση και γεύση στο κύριο πιάτο μας.

Σε ένα τηγάνι αφού κάψει σοτάρουμε το κρέας και από τις 2 πλευρές. Προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη και σχεδόν αμέσως σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το μέλι και στη συνέχεια την κρέμα. Ρίχνουμε τους κόκκους από τα πιπέρια, αλατοπιπερώνουμε και περιμένουμε να δέσει η σάλτσα μας.

Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι ετοιμάζουμε το ρύζι μας.

  • 800 γρ. χοιρινό λαιμό κομμένο σε μενταγιόν
  • 100 γρ. λευκό ξηρό κρασί
  • 50 γρ. μέλι
  • 50 γρ. λιαστή ντομάτα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Κόκκους από 4 πιπέρια
  • 150 γρ. άγριο ρύζι
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Κόκκινο Κρέας
Photogallery