Σπανακόρυζο κοκκινιστό με λουκάνικα
Το κοκκινιστό σπανακόρυζο, είναι μία συνταγή που θα την αγαπήσετε όταν θα την δοκιμάστε. Δανειζόμαστε όλα τα υλικά παρασκευής του σπανακόρυζου, αλλά επεμβαίνουμε με την ντομάτα και τα μοσχαρίσια λουκάνικα.
Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το λουκάνικο αρχικά και στη συνέχεια όλα τα λαχανικά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και καλύπτουμε με ζεστό νερό.
Ανακατεύουμε και βράζουμε περίπου για 20 λεπτά. Όταν μαραθούν τα λαχανικά μας ελέγχουμε τα υγρά, προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε περίπου για 10 λεπτά μέχρι να γλασάρει το φαγητό μας.
- 1 συσκευασία σπανάκι σε Φύλλα 1000 γρ.
- 2 μοσχαρίσια χωριάτικα λουκάνικα ροδέλα
- 200 γρ. ρύζι τύπου Αμερικής
- 4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πράσσο ροδέλα
- ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 150 γρ. κονκασέ
- 20 γρ. πελτέ
- Αλάτι, πιπέρι