Αρνάκι με φασολάκια στην κατσαρόλα

Ένα πλήρες οικογενειακό φαγητό με αρνάκι και φασολάκια κοκκινιστά στην κατσαρόλα.

Σε μία κατσαρόλα αφού κάψει προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε και αυτά. Προσθέτουμε το καρότο, τις πατάτες, τον πελτέ, τη ντομάτα, νερό, αλάτι, πιπέρι και σκεπάζουμε το φαγητό. Βράζουμε για περίπου 30 λεπτά το φαγητό, ελέγχουμε για νερό και προσθέτουμε τα φασολάκια. Κλείνουμε το καπάκι και βράζουμε για ακόμα 30 λεπτά. Προσθέτουμε το μαϊντανό, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

  • 1 συσκευασία φασολάκια πλατιά βιολογικής καλλιέργειας 450 γρ.
  • 600 γρ. αρνί κομμένο μερίδες
  • 300 γρ. πατάτες σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 καρότα τριμμένα
  • 300 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 30 γρ. πελτέ
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανός
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Κόκκινο Κρέας
Photogallery