Τυρόψωμα γεμιστά με γαλοπούλα
Τα γεμιστά ψωμάκια με φέτα και γαλοπούλα είναι ένα γευστικό συνοδευτικό.
Κόβουμε το ψωμί σταυρωτά, χωρίς όμως να φτάσουμε μέχρι το κάτω μέρος. Σε ένα τηγάνι ανακατεύουμε το βούτυρο, τα τυριά. Τη γαλοπούλα, το κρεμμύδι και την πιπεριά. Τοποθετούμε τα ψωμιά σε αλουμινόχαρτο και σε ένα ταψί. Γεμίζουμε εκεί που έχουμε κόψει με το μείγμα της γαλοπούλας.
Τυλίγουμε το ψωμί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στο αερόθερμο στους 180 βαθμούς.. Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10 λεπτά ακόμα.
- 4 στρογγυλά ατομικά ψωμάκια
- 100 γρ. φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό
- 100 γρ. ένταμ τριμμένο
- 100 γρ. γκούντα τριμμένο
- 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 50 γρ. βούτυρο