Πανακότα kiwi
Η σπιτική πανακότα, με βάση την φρέσκια κρέμα γάλακτος, είναι μία πρωτότυπη συνταγή του σεφ που θα αρέσει πολύ.
Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης ένα ένα σε παγωμένο νερό να μαλακώσουν. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε να βράσουν μαζί η κρέμα, η ζάχαρη και η βανίλια. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε τις ζελατίνες.
Σερβίρουμε σε μπώλ που τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσουν.
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 300 γρ. γάλα
- 100 γρ. ζάχαρη
- 3 ζελατίνες
- 1 σφηνάκι kiwi
- 1 βανίλια