Λουκουμάδες με δημητριακά
Την βασική συνταγή για λουκουμάδες την εμπλουτίζουμε με δημητριακά με μέλι.
Σε μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τη μπύρα και το μπέικιν και αφήνετε το μείγμα για μισή ώρα στο ψυγείο. Στη συνέχεια, προσθέτετε τa δημητριακά με μέλι και ανακατεύετε. Τηγανίζουμε τους λουκουμάδες για 2-3 λεπτά σε καυτό λάδι, μέχρι να ροδίσουν. Τους τοποθετείτε σε μία πιατέλα με απορροφητικό χαρτί πριν τους σερβίρετε. Σερβίρουμε σε πιατέλα και τους περιχύουμε με μέλι και κανέλα.
- 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 330 ml. κρύα μπύρα
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 100 γρ. δημητριακά με μέλι
- 100 γρ. μέλι
- Κανέλα