Φρουτοσαλάτα με μέλι και κατίκι

Στη φρουτοσαλάτα προσθέτουμε ποτό πικραμύγδαλο, γαρνίρουμε με σως από κατίκι και μέλι, και αρωματίζουμε με φρέσκο δυόσμο.

Ανακατεύουμε το κατίκι με το μέλι και το δυόσμο και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα φρούτα μαζί με τους χυμούς και το ποτό. Αφήνουμε τουλάχιστον για 1 ώρα. Σερβίρουμε τα φρούτα και από επάνω το μίγμα από το κατίκι.

  • 1 μήλο σε κυβάκια
  • 1 μπανάνα σε ροδέλες
  • 1 μανταρίνι  
  • 1 ρόδι
  • 1 αχλάδι σε κυβάκια
  • 1 πορτοκάλι το χυμό του
  • 1 κόκκινο γκρέιπφρουτ το χυμό του
  • 30 ml. amaretto
  • 100 γρ. κατίκι
  • 50 γρ. μέλι
  • 5 φύλλα δυόσμο ψιλοκομμένα
Συνταγές για Γλυκά
Photogallery