Γεμιστά κρεμμύδια με γαλοπούλα και χόρτα εποχής
Τα γεμιστά κρεμμύδια, είναι μία ακόμη εξαιρετική συνταγή, στο πνεύμα των οικονομικών και νόστιμων επιλογών που μας προτείνει ο σεφ.
Χαράζουμε το κρεμμύδι μέχρι το κέντρο και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει για περίπου 25-30 λεπτά. Μόλις το βγάλουμε χωρίζουμε τα φύλλα του απαλά. Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει ρίχνουμε τον κύβο, το κρεμμύδι και την πιπεριά.
Αφού σοταριστούν προσθέτουμε τα χόρτα, την γαλοπούλα και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και αφαιρούμε από την φωτιά. Γεμίζουμε τα κρεμμυδόφυλα και τυλίγουμε σε ρολό.
- 2 κρεμμύδια
- 3 φέτες γαλοπούλα βραστή
- 1 κύβο λαχανικών
- 200 γρ. χόρτα εποχής βρασμένα
- 5 κλωναράκια άνηθο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 πιπεριά Φλωρίνης καρέ
- Θυμάρι φρέσκο
- Αλάτι, πιπέρι