Αυγά φούρνου

Τα αυγά φούρνου που μας ετοιμάζει ο σεφ στο τέλος της ημέρας είναι μια διαφορετική πρόταση για ένα γρήγορο και εντυπωσιακό ορεκτικό.

Λιώνουμε το βούτυρο στο τηγάνι, προσθέτουμε τα μανιτάρια και το μαρούλι, τα τηγανίζουμε μέχρι να μαλακώσουν και ρίχνουμε τη σάλτσα Γουόρτσεστερσαϊρ. Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 πυρίμαχα του 1 φλιτζανιού.

Σπάμε ένα αυγό πάνω από το μείγμα κάθε πιάτου και το πασπαλίζετε με τυρί. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο γκριλ στους 180 περίπου για 8 λεπτά, μέχρι το αυγό να κάνει κρούστα και να λιώσει το τυρί.

  • 30 γρ. βούτυρο
  • 250 γρ. κομμένα μανιτάρια
  • 1 ψιλοκομμένο μαρούλι
  • 15 ml. σάλτσα Γουότσεστερσαϊρ
  • 4 αυγά
  • 100 γρ. νόστιμο τριμμένο τυρί
Συνταγές για Ορεκτικά
Photogallery