Καναπεδάκια βουτύρου με ραπανάκια
Τα καναπεδάκια που θα μας ετοιμάσει ο σεφ είναι πολύ απλά. Χρειαζόμαστε ψωμί όπου θα αλείψουμε μία πάστα από βούτυρο και λεμόνι δουλεμένη καλά ώστε να μας δώσει μία πυκνή υφή αλλά και μία μοναδική γεύση.
Ρίχνουμε το βούτυρο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού στο μίξερ και τα δουλεύουμε μέχρι η κρέμα να γίνει αφράτη. Αλείφουμε το μείγμα του βούτυρου στις φέτες του ψωμιού και τις βάζουμε στο ψυγείο μέχρι την ώρα που θα τις σερβίρουμε.
Σερβίρουμε τις φέτες με μισό ραπανάκια, πασπαλισμένες με μαιντανό.
- 90 γρ. ανάλατο βούτυρο
- 1 κουταλάκι τσαγιού χυμό λεμονιού
- Λίγο ξύσμα λεμονιού
- 24 στρογγυλές φέτες ψωμί σικάλεως
- 12 μεγάλα ραπανάκια, με καθαρισμένα τα κοτσάνια και κομμένα στη μέση
- 1/4 φλιτζανιού μαιντανό