Φασολάκια πλατιά πανέ στο τηγάνι και ντιπ γιαουρτιού

Δοκιμάστε να μαγειρέψετε πλατιά φασολάκια με τον εξαιρετικό τρόπο που μας προτείνει ο Βησσαρίων...

Βράζουμε τα φασολάκια για 5 λεπτά σε κοχλάζον νερό και τα στραγγίζουμε. Τα περνάμε από αλεύρι, το μίγμα αυγό-γάλα, στην συνεχεία με γαλέτα και τα τηγανίζουμε.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ
Aνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.

  • 1 συσκευασία (1.000 γρ.+200γρ δώρο) φασολάκια πλατιά 
  • 2 αυγά
  • 100 ml γάλα
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 100 γρ. γαλέτα

για το ντιπ

  • 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • το χυμό από μισό λεμόνι
  • 1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Λαδερά
Photogallery