Φασολάκια πλατιά πανέ στο τηγάνι και ντιπ γιαουρτιού
Δοκιμάστε να μαγειρέψετε πλατιά φασολάκια με τον εξαιρετικό τρόπο που μας προτείνει ο Βησσαρίων...
Βράζουμε τα φασολάκια για 5 λεπτά σε κοχλάζον νερό και τα στραγγίζουμε. Τα περνάμε από αλεύρι, το μίγμα αυγό-γάλα, στην συνεχεία με γαλέτα και τα τηγανίζουμε.
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΙΠ
Aνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
- 1 συσκευασία (1.000 γρ.+200γρ δώρο) φασολάκια πλατιά
- 2 αυγά
- 100 ml γάλα
- 100 γρ. αλεύρι
- 100 γρ. γαλέτα
για το ντιπ
- 200γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- το χυμό από μισό λεμόνι
- 1/4 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι