Αλμυρά κρουασάν με τυρί και γαλοπούλα

Η αφράτη ζύμη των κρουασάν φιλοξενούν μία αλμυρή γέμιση με τυρί και γαλοπούλα.

Ανοίγουμε τη ζύμη για κρουασάν και τη χωρίζουμε στα 6. Ανακατεύουμε το τυρί, τη λιαστή και την πάπρικα. Ψιλοκόβουμε τη γαλοπούλα. Γεμίζουμε τα κρουασάν και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά.

  • 1 συσκευασία 230 γρ. κρουασάν
  • 5 φέτες γαλοπούλα  
  • 150 γρ. τυρί κρέμα
  • 2 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένη
  • Πάπρικα
Συνταγές για Πίτες
Photogallery