Τρίγωνα τυροπιτάκια
Ένα ιδανικό συνοδευτικό: Τηγανιτά τυροπιτάκια με κατίκι και πάπρικα.
Ανακατεύουμε το κατίκι, την πάπρικα, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε το φύλλο κρούστας και το κόβουμε στα 4. Βάζουμε μία κουταλιά από το μίγμα μας σε κάθε φύλλο και τυλίγουμε σε τρίγωνα. Στο τελευταίο δίπλωμα βάζουμε λίγο νερό για να κολλήσει. Τηγανίζουμε σε μέτριο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα.
- 2 φύλλα κρούστας
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- Λίγο δυόσμο
- Πάπρικα
- Αλάτι, πιπέρι