Cinnabon σοκολάτας με άσπρο γλάσο

Το γλυκό μας είναι μία διαφορετική διαχείριση αφράτης ζύμης για κρουασάν με σοκολάτα, μόνο που ο σεφ τα ετοιμάζει όπως τα γνωστά μας διάσημα CINNABON.

Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα που υπάρχει μέσα στη συσκευασία. Απλώνουμε τη ζύμη κρουασάν και απλώνουμε από επάνω τη μαργαρίνη, την κανέλα και τη καστανή ζάχαρη. Τυλίγουμε σε ρολό και κόβουμε σε ροδέλες. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα. Ανακατεύουμε τα υλικά για το γλάσο και ρίχνουμε επάνω από τα κρουασάν όταν βγουν από το φούρνο.

  • 1 συσκευασία κρουασάν σοκολάτας  
  • 100 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 30 γρ. κανέλα
  • 30 γρ. μαργαρίνη μαλακωμένη

Για το γλάσο

  • 120 γρ. άχνη
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
  • 1 βανίλια
Συνταγές για Γλυκά
Photogallery