Ελιοτυρόψωμο με μπύρα

Ένα μοναδικό, γεμιστό, ψητό, σπιτικό ψωμί.

Aνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε μία λεκάνη εκτός από το κατίκι και τις ελιές. Παίρνουμε ένα ωραίο μίγμα και προσθέτουμε στη συνέχεια το Κατίκι και τις ελιές. Ανακατεύουμε λίγο ακόμα. Προσοχή δε θέλει πολύ ζύμωμα για να μη σφίξει. Πλάθουμε σε καρβελάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά.

  • 250 ml. μπύρα  
  • 400 γρ. φαρίνα
  • 80 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 40 γρ. ελιά ροδέλα
  • Αλάτι
Συνταγές για Πίτες
Photogallery