Δροσάτη σαλάτα με αρωματικά κρουτόν

Η δροσάτη σαλάτα που θα μας σερβίρει ο σεφ, αποτελεί μια καλή πρόταση για συνοδευτικό πιάτο.

Κόβουμε το ψωμί σε κυβάκια. Σε ένα τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το σκόρδο χτυπημένο με το μαχαίρι. Προσθέτουμε το δεντρολίβανο, το ψωμί, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να γίνουν τραγανά. Ανακατεύουμε τη σαλάτα με τη βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε επάνω με τα κρουτόν.

  • 1 συσκευασία Δροσάτη σαλάτα
  • 5 μπαγιάτικες φέτες ψωμιού
  • 50 ml. ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο με τη φλούδα
  • Δεντρολίβανο
  • Αλάτι, πιπέρι

    Βινεγκρέτ:
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • 15 ml βαλσάμικο
  • 10 γρ. μουστάρδα
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Σαλάτες
Photogallery