Μπριάμ

Θα απολαύσουμε ένα αρωματικό μπριάμ στο φούρνο...

Σε μία κατσαρόλα αφού κάψει σοτάρετε με λίγο  ελαιόλαδο  το περιεχόμενο της συσκευασίας για 5-7 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, την ντομάτα, λίγο νερό και τα ανακατεύετε απαλά. Αφού βράσουν για 15 λεπτά ρίχνετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας σε ένα ταψί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα στους 180 βαθμούς, για 30 περίπου λεπτά.

  • 1 συσκευασία μπριάμ κ/ψ 1.000 γρ.
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 100 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Λαδερά
Photogallery