Κοτόπουλο σχάρας με σάλτσα μουστάρδας

Το κοτόπουλο, ψητό στη σχάρα, θα μείνει ζουμερό και θα αρωματιστεί από την πλούσια σάλτσα που θα μας ετοιμάσει ο σεφ.

Κόβουμε τα μπουτάκια, τις φτερούγες και παίρνουμε το στήθος από την καρκάσα. Μαρινάρουμε με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Ψήνουμε στα κάρβουνα.

  • 1 κοτόπουλο

Για τη σάλτσα

  • 80 γρ. μουστάρδα
  • 20 γρ. μέλι
  • 40 ml. ελαιόλαδο
  • 20 ml. χυμό λεμονιού
  • Θυμάρι, πάπρικα
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Κοτόπουλο
Photogallery