Κοτόπουλο σχάρας με σάλτσα μουστάρδας
Το κοτόπουλο, ψητό στη σχάρα, θα μείνει ζουμερό και θα αρωματιστεί από την πλούσια σάλτσα που θα μας ετοιμάσει ο σεφ.
Κόβουμε τα μπουτάκια, τις φτερούγες και παίρνουμε το στήθος από την καρκάσα. Μαρινάρουμε με αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. Ψήνουμε στα κάρβουνα.
- 1 κοτόπουλο
Για τη σάλτσα
- 80 γρ. μουστάρδα
- 20 γρ. μέλι
- 40 ml. ελαιόλαδο
- 20 ml. χυμό λεμονιού
- Θυμάρι, πάπρικα
- Αλάτι, πιπέρι