Μπουκιές κοτόπουλου με λευκή σάλτσα και πουρέ
Μπουκιές από τρυφερό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου στο τηγάνι, με λευκή σάλτσα και πουρέ πατάτας.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο. Ψήνουμε τις πίτες, κόβουμε σε κύβους και τις προσθέτουμε στο τηγάνι μας. Ρίχνουμε την κρέμα, την μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε, προσθέτουμε την ντομάτα, την φέτα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για ένα ακόμη λεπτό. Προσθέτουμε θυμάρι, ρίγανη και σερβίρουμε.
Φτιάχνουμε τον πουρέ πατάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- 2 φιλέτα κοτόπουλο
- 1 συσκευασία πουρές πατάτας
- Φρέσκο γάλα
- 4 μικρά πιτάκια
- 200 γρ. φέτα
- 200 ml. κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. μουστάρδα
- 1 ντομάτα σε μικρά κυβάκια
- Θυμάρι, ρίγανη
- Αλάτι, πιπέρι