Τάρτα φρούτων με λευκή σοκολάτα και κατίκι
Σε μία καλοψημένη και τραγανή τάρτα, προσθέτουμε μία λευκή κρέμα από σοκολάτα και κατίκι και γαρνίρουμε με φρούτα εποχής.
Βάζουμε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα τρυπάμε καλά και ψήνουμε με ένα βάρος επάνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα σε σφιχτή σαντιγύ και προσθέτουμε μέσα το κατίκι Δομοκού και την λευκή σοκολάτα λιωμένη.
Όταν ψηθεί η ζύμη μας και κρυώσει προσθέτουμε επάνω την κρέμα. Γαρνίρουμε με τα φρούτα κάνοντας σχέδιο και ρίχνουμε από επάνω με το μέλι. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
- 1 ζύμη για τάρτα
- 300 ml. κρέμα γάλακτος για όλες τις χρήσεις
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 50 γρ. λευκή σοκολάτα
- 30 γρ. μέλι
- 1 μπανάνα
- 80 γρ. φράουλες
- 80 γρ. ακτινίδιο
- 100 γρ. μούρα