Πίτσα τσουρέκι
Πίτσα τσουρέκι το κύριο γεύμα μας και ισχύουν και τα δύο. Παίρνουμε μία εύπλαστη αφράτη, ζύμη για πίτσα, την γεμίζουμε με πράσινη πιπεριά, σαλάμι αέρος και κατίκι Δομοκού και την πλάθουμε κοτσίδα, όπως το τσουρέκι.
Ανοίγουμε τη ζύμη για πίτσα στον πάγκο της κουζίνας μας. Την κόβουμε από την μεγάλη πλευρά στα 3. Με ένα κουτάλι απλώνουμε κατά μήκος της ζύμης το τυρί που έχουμε ανακατέψει με την πιπεριά, αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε σχηματίζοντας 3 διαφορετικά κορδόνια. Παίρνουμε τα κορδόνια και τα πλέκουμε φτιάχνοντας 1 τσουρέκι. Σε κάθε δίπλωμα τοποθετούμε και μία φέτα σαλάμι. Ψήνουμε σε αερόθερμο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
- 1 συσκευασία αφράτη ζύμη για πίτσα 400 γρ.
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 1/4 πράσινη πιπεριά (κομμένη σε πολύ μικρά κυβάκια!!)
- 10 φέτες σαλάμι αέρος
- Αλάτι, πιπέρι