Μπολονέζ με κοτόπουλο
Τροποποιούμε το βασικό υλικό στην σάλτσα μπολονέζ με κιμά κοτόπουλου και την παρασκευάζουμε με την αυθεντική συνταγή που όλοι αγαπάμε. Σερβίρουμε με τα αγαπημένα μας ζυμαρικά, τα λιγκουίνι.
Σε μία κατσαρόλα βράζουμε τα λιγκουίνι για περίπου 8 λεπτά. Σε ένα τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σέλερι. Σβήνουμε με το κρασί, στη συνέχεια προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, τον πελτέ, την πιπεριά ψιλοκομμένη, τον κύβο, νερό, τη φέτα χοντροκομμένη, αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να χυλώσει. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά μέσα στη σάλτσα και σερβίρουμε.
- 500 γρ. λιγκουίνι
- 200 γρ. κοτόπουλο στήθος σε κιμά
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 σέλερι ψιλοκομμένο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης τουρσί
- 30 γρ. πελτέ
- 200 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 40 ml. λευκό κρασί
- 80 γρ. φέτα
- 1 κύβο λαχανικών
- Αλάτι, πιπέρι