Ζυμαρικά με σάλτσα αβοκάντο και βασιλικό
Η συνταγή μας έχει ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και είναι εύκολη. Θα χρειαστούμε μόλις 6 υλικά, βραστό νερό για να βράσουμε τη βιολογική σπαγγετίνη και ένα multi για να αναμίξουμε τα υλικά της σάλτσας.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά. Σε ένα multi ανακατεύουμε το αβοκάντο, το λεμόνι, το σκόρδο, το βασιλικό, αλάτι και πιπέρι μέχρι να γίνει κρέμα. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα μας. Σερβίρουμε και ρίχνουμε το ξύσμα λεμονιού.
- 500 γρ. βιολογική σπαγγετίνη Νο.10
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 1 λεμόνι, χυμό και ξύσμα λεμονιού για το γαρνίρισμα
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
- Αλάτι, πιπέρι