Σπαγγετίνι με φρούτα της θάλασσας

Μακαρονάδα με θαλασσινά, η λύση για όσους θέλουν σπιτικό, γευστικό, φαγητό στα γρήγορα. Ένα εξαιρετικό μείγμα θαλασσινών, με καλαμάρια, μύδια, πλοκάμια χταποδιών, γαρίδες, κοκκινιστά στο τηγάνι ενώνονται για την τελευταία κοινή τους βράση, πριν το σερβίρισμα, με μία αλ ντεντε σπαγγετίνη.

Σε μία κατσαρόλα που έχει κάψει προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα θαλασσινά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και νερό. Αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά. Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά και όταν είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα με μία τσιμπίδα. Προσθέτουμε το μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

  • 500 γρ. σπαγγετίνη Νο.10
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 250 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 30 γρ. πελτέ ντομάτας
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 50 ml. έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 400 γρ. Φρούτα της θάλασσας
Συνταγές για Ζυμαρικά
Photogallery