Κοτόπουλο με γιαούρτι στο τηγάνι
Υπέροχο, εύκολο και απολαυστικό το κύριο πιάτο μας με τη σάλτσα γιαουρτιού να πρωταγωνιστεί στη συνταγή μας.
Σε ένα τηγάνι αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και αφού ετοιμαστούν σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την πιπεριά, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Όταν δέσει η σάλτσα σερβίρουμε με τα λαχανικά.
- 3 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε μπουκίτσες
- 200 γρ. γιαούρτι
- 30 γρ. μουστάρδα
- 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη ψιλοκομμένη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 50 ml. λευκό κρασί
- Πάπρικα
- Αλάτι, πιπέρι
Για τη γαρνιτούρα
- 2 καρότα βρασμένα
- 150 γρ. μπρόκολο βρασμένο