Τυροκούλουρο στριφτό
Ο σεφ μας, με παραδοσιακά χοντρά φύλλα, μάς ετοιμάζει στριφτά τυροκούλουρα στο τηγάνι.
Απλώνουμε το φύλλο μας και το κόβουμε στη μέση οριζόντια αποκτώντας 2 μεγάλα ορθογώνια κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά της γέμισης. Γεμίζουμε κατά μήκος με το 1/4 των υλικών. Τυλίγουμε σε ρολό και στη συνέχεια το τυλίγουμε σαν κουλούρα. Σε ένα τηγάνι με αρκετό λάδι τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα από κάθε πλευρά. Ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί μόλις βγει από το τηγάνι.
- 1 συσκευασία χοντρά φύλλα για παραδοσιακές πίτες
- 250 γρ. φέτα
- 150 γρ. ανθότυρο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 15 γρ. δυόσμο ξερό
- Αλάτι, πιπέρι