Αυγά σκράμπλ
Την απόλυτη γρήγορη, εύκολη, γευστική και οικονομική συνταγή, για το πρωινό θα μας δείξει ο Βησσαρίων. Αυγά σκράμπλ, πιο δύσκολο να το προφέρεις, πιο εύκολο να τα παρασκευάζεις, πιο νόστιμα όταν τα γεύεσαι.
Τοποθετήστε το γάλα & το βούτυρο μέσα σε ένα μικρό τηγάνι. Όταν βράσουν, προσθέστε μέσα τα αβγά, τα διαλύετε αμέσως και τα ανακατεύεται με σύντομες κινήσεις μπρος και πίσω, ώστε να ψηθούν μέσα στο γάλα και να γίνουν αφράτα κομμάτια αβγού. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι, και όταν έχει τελειώσει το γάλα, βγάζετε τα αβγά με μία σπάτουλα και τα σερβίρετε επάνω στο τοστ. Για ένα πλήρες πρωινό γεύμα, σερβίρεται τα αυγά σκραπλ με μπέικον και ντομάτα τηγανισμένη σε βούτυρο.
- 4 αβγά
- 4 κουταλιές σούπας γάλα
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
- 2 φέτες ψωμί τοστ
- Αλάτι, πιπέρι