Αφράτα, αλμυρά κρουασάν
Τα αλμυρά κρουασάν είναι μία γευστική συνταγή με αφράτη ζύμη για κρουασάν, με γέμιση μία κρέμα με βούτυρο και τυρί.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το βούτυρο και το σκόρδο και το μαϊντανό. Ανοίγουμε τα ρολά της ζύμης και απλώνουμε το μίγμα του βουτύρου. Πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα και ξανατυλίγουμε ψήνουμε για περίπου 10-12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
- 1 συσκευασία ζύμη για μικρά κρουασάν 230 γρ.
- 50 γρ. βούτυρο μαλακωμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 40 γρ. παρμεζάνα