Αγγουροσαλάτα με ξηρούς καρπούς

Η αγγουροσαλάτα που σας προτείνουμε έχει χρόνο προετοιμασίας και παρασκευής μόλις 2 λεπτά. Έχει υπέροχα αρώματα, υλικά που έχουμε στο ντουλάπι μας και είναι η απόλυτη λύση για να συνοδεύσουμε οποιοδήποτε φαγητό.

Πλένουμε τα αγγούρια, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε κατά μήκος στα τέσσερα. Αφαιρούμε τα κουκούτσια και τρίβουμε τα αγγούρια στον τρίφτη ψιλά.

Θρυμματίζουμε σε χοντρά κομμάτια τα φιστίκια στο γουδί και τα αναμιγνύουμε με τα αγγούρια. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το ψιλοκόβουμε, το προσθέτουμε στα αγγούρια και ανακατεύουμε. Καθαρίζουμε το σκόρδο, το ψιλοκόβουμε και το τηγανίζουμε στο φιστικέλαιο να ροδίσει.

Το προσθέτουμε στην αγγουροσαλάτα και καρυκεύουμε με σάλτσα σόγιας, σάλτσα oyster, αλάτι και πιπέρι, προσέχοντας την ποσότητα που θα βάλουμε.

  • 3 αγγούρια
  • 100 γρ. αλατισμένα φιστίκια
  • 1 κρεμμύδι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 2 κ.σ. φιστικέλαιο
  • Σάλτσα σόγιας
  • Σάλτσα oyster
Συνταγές για Σαλάτες
Photogallery