Λαυράκια στη λαδόκολλα με πολύχρωμες πιπεριές

Το ψήσιμο ψαριών στην λαδόκολλα είναι από τις πιο νόστιμες και σίγουρες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Παντρέψτε, όπως ο Βησσαρίων, τα λαυράκια της συνταγής με πολύχρωμες πιπεριές και απολαύστε στο τραπέζι το αποτέλεσμα.

Φιλετάρουμε τα λαυράκια, βάζουμε κάτω λαυράκι, επάνω βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, πιπεριές πολύχρωμες, δεντρολίβανο, δεύτερο φιλέτο. Τυλίγουμε με λαδόκολλα και ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς 15 για λεπτά.

Βράζω τα λαχανικά σε αλατισμένο νερό. Τα υλικά του dressing σε bimmer.

  • 4 λαυράκια κατεψυγμένα
  • 3 πολύχρωμες πιπεριές
  • 100 γρ. βούτυρο
  • 200 γρ. μπρόκολο
  • 200 γρ. καρότο
  • και 200 γρ. πατάτες

Για το dressing

  • 100 ml. ελαιόλαδο
  • 50 ml. χυμό λεμονιού
  • 10 γρ. μουστάρδα, δεντρολίβανο
  • Κόκκοι πολύχρωμων πιπεριών
Συνταγές για Ψαρικά
Photogallery