Τάρτα με βατόμουρα
Η τάρτα με βατόμουρα είναι το τέλειο οικογενειακό γλυκό, αρέσει σε όλους και μπορείτε, έχοντας πάντα τα κατάλληλα υλικά στο ψυγείο σας, να δημιουργήσετε τη συνταγή μας, εύκολα γρήγορα και οικονομικά.
Βάζουμε τη ζύμη σε μία ταρτιέρα τρυπάμε καλά και ψήνουμε με ένα βάρος επάνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Χτυπάμε την κρέμα με την ζάχαρη σε σφιχτή σαντιγί. Προσθέτουμε μέσα το τυρί κρέμα και την γρεναδίνη.
Όταν ψηθεί η ζύμη μας και κρυώσει προσθέτουμε επάνω την κρέμα. Γαρνίρουμε με τα μούρα. Αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
- 1 συσκευασία ζύμη για τάρτες
- 500 γρ. βατόμουρα κ/ψ
- 300 γρ. τυρί κρέμα
- 350 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 50 γραμ. ζάχαρη άχνη
- 30 ml. γρεναδίνη