Γλυκιά πίτσα με πραλίνα και ξηρούς καρπούς
Ελάτε να δημιουργήσουμε μία διαφορετική πίτσα... Κρατάμε μόνο την αφράτη ζύμη και παίζουμε με την πραλίνα, τους ξηρούς καρπούς και την λευκή σοκολάτα. Συνταγή μοναδική που δίνει μία άλλη διάσταση στις επιλογές που μπορείτε να κάνετε, φτιάχνοντας πίτσα.
Απλώνουμε τη ζύμη πίτσας σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει μία λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στο αερόθερμο για 12 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο απλώνουμε την πραλίνα, τις τρούφες και ξαναβάζουμε στο φούρνο για ακόμα 3 λεπτά. Περνάμε τα αμύγδαλα από το τηγάνι χωρίς λάδι για να πάρουν χρώμα.
Όταν βγει η πίτσα από το φούρνο πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και τις φράουλες. Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα, την βάζουμε σε ένα χωνάκι και γαρνίρουμε επάνω από την πίτσα.
- 1 αφράτη ζύμη πίτσας 400 γρ.
- 300 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 100 γρ. λευκή σοκολάτα
- 60 γρ. σταγόνες λευκής σοκολάτας
- 60 γρ. μαύρη τρούφα
- 100 γρ. φράουλες
- 100 γρ. αμύγδαλα φιλέ