Φουρνιστά κρουασάν με σολομό
Αλμυρά, αφράτα, κρουασάν στο φούρνο, γεμιστά με σολομό που τα συνοδεύουμε, ξεχωριστά, με σάλτσα σόγιας.
Ανοίγουμε τη ζύμη για κρουασάν και αφήνουμε ενωμένα τα κομμάτια ανά 2. Προσθέτουμε ρύζι και σολομό και τυλίγουμε σε ρολό κόβουμε στα 4 και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.
Κόβουμε λεπτές φέτες το αβοκάντο και το βάζουμε από 1 κομμάτι επάνω από το κάθε σούσι. Σερβίρουμε με τη σάλτσα σόγιας.
- 1 συσκευασία ζύμη κρουασάν 400 γρ.
- 100 γρ. σολομός σε λεπτές φέτες
- 100 γρ. ρύζι μαγειρεμένο
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 30 ml. σάλτσα σόγιας