Πέρκα στη λαδόκολα με σάλτσα εσπεριδοειδών

Ψάρι πέρκα με αρωματισμένα λαχανικά και σάλτσα από λεμόνι και πορτοκάλι. Όλα αυτά κλεισμένα σε λαδόκολλα ψήνονται στο φούρνο.

Κόβουμε τα λαχανικά μας λεπτά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε στη λαδόκολλα. Από επάνω τοποθετούμε το ψάρι αλάτι και δεντρολίβανο.

Αναμιγνύουμε τα υγρά με λίγο από τα ξύσματά τους και τη μουστάρδα. Περιχύνουμε από επάνω. Για να μη μας χυθεί όταν γεμίζουμε το πουγκί το ακουμπάμε σε ένα μπολ.

Δένουμε με σπάγκο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20 λεπτά.

  • 800 γρ. πέρκα φιλέτο κ/ψ
  • 2 κολοκυθάκια
  • 1 καρότο
  • 1 πράσσο
  • 2 πατάτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 8 τοματίνια
  • 1 πορτοκάλι το χυμό του
  • 1 λεμόνι το χυμό του
  • 1 γκρέιπφρουτ το χυμό του
  • 20 γρ. μουστάρδα
  • Αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο
  • Λαδόκολλες
  • Σπάγκο
Συνταγές για Ψαρικά
Photogallery