Τηγανιτές μπανάνες σε κρούστα δημητριακών

Ένα λαχταριστό επιδόρπιο που θα λατρέψουν τα παιδιά σας...

Χτυπάμε τα αυγά με την βανίλια ώστε να γίνουν ένας χυλός. Με scoop παγωτού βγάζουμε μπάλες. Τις αφήνουμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα. Τις βγάζουμε και μια-μια τις βουτάμε πρώτα στο μίγμα που θα κάνουμε με αλεύρι και ζάχαρη έπειτα στο χυλό και στο τέλος στα δημητριακά.

Βάζουμε ξανά τις μπάλες παγωτού στην κατάψυξη για 1-2 ώρες. Μόλις κάψει το λάδι στην φριτέζα, βγάζουμε τις μπάλες παγωτού από την κατάψυξη και τις βουτάμε μέσα ώσπου να ροδίσουν τα δημητριακά. Σερβίρουμε αμέσως.

ΤΙΡ
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΓΩΜΕΝΟ

  • 300 γρ. παγωτό κρέμα
  • 300 γρ. παγωτό σοκολάτα
  • 300 γρ. Δημητριακά
  • 2 αυγά
  • 100 γρ. αλεύρι
  • 20 γρ. ζάχαρη
  • 1 βανίλια
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Συνταγές για Γλυκά
Photogallery