Σολομός με κρούστα δημητριακών

Παναρισμένες φέτες σολομού σε κρούστα δημητριακών.

Σε ένα μούλτι χτυπάμε τα υλικά για την κρούστα μαζί. Αλείφουμε τον σολομό  ελαιόλαδο με ένα πινέλο και απλώνουμε με ένα κουτάλι την κρούστα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 στο αέρα για 15 λεπτά. Γαρνίρουμε με τα βραστά λαχανικά και περιχύνουμε με το λαδολέμονο.

  • 4 φέτες σολομού

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ

  • 150 γρ. δημητριακά
  • 50 γρ. αμύγδαλο φιλέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Λίγο πάπρικα
  • 20 γρ. χυμό λεμονιού
  • ½ ματσάκι άνηθο
  • Αλάτι, πιπέρι

ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ

  • 150 γρ. μπρόκολο βρασμένο
  • 150 γρ. καρότο βρασμένο
  • 150 γρ. πατάτα βρασμένη
  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • 30 γρ. λεμόνι
Συνταγές για Ψαρικά
Photogallery