Φαρφάλες με ποικιλία λαχανικών
Ένα λαχταριστό κυρίως πιάτο με φαρφάλες και ποικιλία λαχανικών, καλαμπόκι, αρακά, μανιτάρια και κόκκινη σάλτσα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Σε κατσαρόλα που έχει κάψει σοτάρουμε το κρεμμύδι και όλα τα λαχανικά κατευθείαν από τη σακούλα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και το κατίκι και ανακατεύουμε καλά για να πάρουμε μία ροζ σάλτσα. Σερβίρουμε ζεστό.
- 500 γρ. φαρφάλες
- 50 γρ. Μανιτάρια Ολόκληρα κ/ψ
- 50 γρ. Καλαμπόκι κ/ψ
- 50 γρ. Αρακάς κ/ψ
- 50 γρ. Μπρόκολο κ/ψ
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- ½ κρεμμύδι ξερό καρέ
- 50 γρ. κρασί κόκκινο
- 20 γρ. πελτέ
- 100 γρ. πασάτα
- 100 γρ. ντομάτα κονκασέ
- Λίγο μαϊντανό
- Αλάτι, πιπέρι