Αλμυρά muffins με παριζάκι
Στην συνταγή των muffins, προσθέτουμε παριζάκι και τυρί και τα μετατρέπουμε σε αλμυρά κέικ.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το αλεύρι, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το τυρί και το παριζάκι και ανακατεύουμε ξανά. Λαδώνουμε τις φόρμες για muffins και τις γεμίζετε με το μίγμα κατά τα 2/3.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι δηλαδή να φουσκώσουν και να ροδίσει η επιφάνεια τους. Η ποσότητα των υλικών είναι για 12 muffins.
- 2 αυγά
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 100 γρ. αλεύρι up
- 45 γρ. ελαιόλαδο
- 75 γρ. γραβιέρα τριμμένη
- 100 γρ. παριζάκι
- Αλάτι, πιπέρι