Τυροκαυτερή
Ένας εύκολος τρόπος παρασκευής της -γνωστής σε όλους μας- τυοκαυτερής.
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι στο multi, χτυπάμε να ενσωματωθούν καλά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε με κουτάλι.
TIPS
Για να γίνει πιο αραιή η πυκνότητα της τυροκαυτερής σας προσθέστε 20 γρ. γιαούρτι στο multi σας.
- 150γρ. φέτα
- 40γρ. μασκαρπόνε
- 40γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- Λίγο μπούκοβο
- ½ σκελίδα σκόρδο τριμμένη
- Λίγο πιπέρι κόκκινο καυτερό
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 4-5 σταγόνες ξίδι