Τυροκαυτερή

Ένας εύκολος τρόπος παρασκευής της -γνωστής σε όλους μας- τυοκαυτερής.

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το γιαούρτι στο multi, χτυπάμε να ενσωματωθούν καλά. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε με κουτάλι.

TIPS
Για να γίνει πιο αραιή η πυκνότητα της τυροκαυτερής σας προσθέστε 20 γρ. γιαούρτι στο multi σας.

  • 150γρ. φέτα
  • 40γρ. μασκαρπόνε
  • 40γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • Λίγο μπούκοβο
  • ½ σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • Λίγο πιπέρι κόκκινο καυτερό
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 4-5 σταγόνες ξίδι
Συνταγές για Ορεκτικά
Photogallery