Παπαρδέλες με γαλοπούλα, λιαστή ντομάτα και πορτομπέλο

Ημέρα ζυμαρικών, με λευκή σάλτσα ειδικής κρέμας γάλακτος για ζυμαρικά, καπνιστό ζαμπόν και μανιτάρια.

Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα τις οδηγίες τις συσκευασίας. Αφού κάψει το τηγάνι ρίχνουμε λάδι και βούτυρο και σοτάρουμε την γαλοπούλα, το μανιτάρι και το σκόρδο. Προσθέτουμε αλάτι και θυμάρι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα.

Αφήνουμε να γλασάρει, προσθέτουμε τις παπαρδέλες και ανακατεύουμε. Αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα αυγά και την κρέμα ανακατεύοντας γρήγορα.

ΤΙΡ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΜΠΕΛΟ

  • 400 γρ. παπαρδέλες
  • 50 γρ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
  • ½ ποτήρι κρασί λευκό
  • Φιλέτο γαλοπούλας Black Line
  • 1 Πόρτομπελο κομμένο σε φέτες
  • ΑDORO PER PASTA
  • 2 κρόκους αυγού
  • Αλάτι-πιπέρι-θυμάρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
Συνταγές για Ζυμαρικά
Photogallery