Πένες με τέσσερα τυριά και πάπρικα
Ημέρα ζυμαρικών με πένες σε ζεστή σως τεσσάρων τυριών και γλυκιά πάπρικα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε τηγάνι βάζουμε την κρέμα και τα τυριά. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά κατευθείαν από την κατσαρόλα και παίρνουμε και λίγο από το νερό που βράσανε. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε με τοματίνια κομμένα στα 4 και γλυκιά πάπρικα.
- 500 γρ. πένες
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 γρ. blue cheese
- 50 γρ. γκούντα τριμμένο
- 50 γρ. ένταμ τριμμένο
- 50 γρ. ρεγγάτο τριμμένο
- 4-5 τοματίνια
- Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα