Λιγκουίνι της φωτιάς
Οι καυτερές πιπεριές και το Tabasco που χρησιμοποιεί ο σεφ στην σάλτσα, κάνει το φαγητό μοναδικό σε όσους απολαμβάνουν τα πικάντικα φαγητά.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Σε ένα κατσαρολάκι αφού κάψει προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ, τις πιπερίτσες, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το Tabasco. Προσθέτουμε το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα μας. Προς το τέλος προσθέτουμε τη γαλοπούλα σε κυβάκια. Ανακατεύουμε τη σάλτσα με τα μακαρόνια και σερβίρουμε.
- 500 γρ. λιγκουίνι
- 5 φέτες γαλοπούλα
- 1 κρεμμύδι καρέ
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 200 ml. πασάτα
- 30 γρ. πελτέ
- 4 πιπερίτσες μικρές καυτερές κόκκινες ψιλοκομμένες
- Λίγο Tabasco
- Πάπρικα καυτερή
- Αλάτι, πιπέρι