Μπουκιές με ταλαγάνι και μπέικον
Ένα λαχταριστό συνοδευτικό παρασκευάζει ο σεφ: τηγανιτές τυρομπουκιές με μπέικον.
Κόβουμε σε μπαστουνάκια το ταλαγάνι και βάζουμε επάνω ένα κλαδάκι φρέσκο θυμάρι και από μία πιπεριά. Τυλίγουμε με το μπέικον και το πιάνουμε με μία οδοντογλυφίδα. Τηγανίζουμε με λίγο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον.
- 200 γρ. ταλαγάνι
- 100 γρ. μπέικον
- 1/2 πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης ζουλιέν
- 1/2 πιπεριά πράσινη ζουλιέν
- Φρέσκο θυμάρι