Κοτόσουπα
Κλασσική συνταγή για μια ζεστή πεντανόστιμη κοτόσουπα.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κοτόπουλο με νερό να βράσει. Ξαφρίζουμε τα 5 πρώτα λεπτά. Προσθέτουμε τα λαχανικά και τη μεσογειακή νοστιμιά και βράζουμε για περίπου 20 λεπτά. Αφαιρούμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε το ρύζι. Ξεψαχνίζουμε το κοτόπουλο και προσθέτουμε το κρέας του στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και λεμόνι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Κοτόπουλο
- 20 γρ. καρυκεύματα
- 1 καρότο κύβους
- 1 σέλερι κύβους
- 1 κρεμμύδι κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100 γρ. ρύζι Καρολίνα
- Το χυμό ενός λεμονιού
- Ελαιόλαδο