Ανοιξιάτικη σούπα τουρλού κοκκινιστή με ανάμικτα λαχανικά
Μία πλούσια ανοιξιάτικη σούπα με όσπρια αλλά και έναν πλούτο λαχανικών μας ετοιμάζει ο Βησσαρίων. Μία συνταγή που μπορείτε να σερβίρεται ως πρώτο πιάτο στο τραπέζι σας αλλά και στο βραδινό, αφού όλοι πια αναζητάμε ελαφριές γεύσεις αλλά νόστιμες.
Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά της συσκευασίας, συμπληρώνουμε το σκόρδο, την δάφνη το κύμινο και τον πελτέ και ανακατέβουμε.
Ρίχνουμε τα όσπρια της συσκευασίας, συμπληρώνουμε την ντομάτα κονκασέ και νερό μέχρι να σκεπάσουμε καλά όλο το φαγητό.
Σιγοβράζουμε την σούπα για μία ώρα.
- 1000 γρ. ανάμικτα λαχανικά για σούπα
- 500 γρ. πολυσπόρι σούπα τουρλού
- 250 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 50 γρ. πελτέ ντομάτας
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2-3 φύλλα δάφνης
- Λίγο μπούκοβο
- Λίγο κύμινο
- 40 ml. χυμό λεμονιού
- Φρέσκο κόλιανδρο
- Αλάτι, πιπέρι