Τορτίγιας με τόνο

Ένα λαχταριστό πιάτο της μεξικανικής κουζίνας με τόνο...

Απλώνουμε την τορτίγια σε ένα τηγάνι για μερικά δευτερόλεπτα για να ζεσταθεί. Την ανοίγουμε και απλώνουμε επάνω τη σος, το τυρί, τη γαλοπούλα και τα φασόλια.

Για τη δεύτερη τορτίγια τη βάζουμε στο τηγάνι να πάρει θερμοκρασία, την γυρίζουμε και βάζουμε τα υλικά της πρώτης στη μισή επιφάνεια αλλά αντικαθιστούμε το καλαμπόκι με τα φασόλια. Κλείνουμε μισοφέγγαρο και κόβουμε σε 4 τρίγωνα.

  • 2 τορτίγιες
  • 80 γρ. τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 100 γρ. τόνος
  • 30 γρ. καλαμπόκι
  • 30 γρ. φασόλια κονσέρβα κόκκινα

Για τη σως

  • 40 γρ. γιαούρτι
  • 20 γρ. μαγιονέζα
  • Πάπρικα
Συνταγές για Ορεκτικά
Photogallery