Τορτελίνια με σάλτσα γιαουρτιού

Τα τορτελίνια είναι από τα πιο απολαυστικά ζυμαρικά και συνδυάζουν την γεύση που επιθυμούμε, γεμιστά με τυρί, αλλαντικά ή και κρέας. Η σάλτσα γιαουρτιού είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ελαφριές προτάσεις λευκής κρέμας για να συνδυάσουμε τα ζυμαρικά.

Σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό προσθέτουμε τα τορτελίνια και τον πελτέ. Βράζουμε για περίπου 8 – 10 λεπτά.

Σε ένα multi χτυπάμε το λάδι, την καπνιστή πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια τα ανακατεύουμε μαζί με το γιαούρτι.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τορτελίνια και το γιαούρτι και σερβίρουμε.

  • 300 γρ. τορτελίνια με κρέας
  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 15 γρ. πελτέ
  • 30 ml. ελαιόλαδο
  • 10 γρ. καπνιστή πάπρικα
  • Αλάτι, πιπέρι
Συνταγές για Ζυμαρικά
Photogallery